The-Shisha-Company

Premium hookah bestellen? Bij The Shisha Company hebben wij een zeer breed assortiment. Bestel hier jouw eerste waterpijp of breid jouw collectie uit!

Hookah

Inhoudsopgave

Hookah

Wat is een hookah?

Een hookah is eigenlijk niets meer dan een ander woord voor shisha of waterpijp. Shisha roken gaat eeuwen terug en is erg populair in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, India, Centraal-Azië en delen van Zuidoost-Azië. Deze vorm van roken is over de hele wereld steeds populairder geworden omdat veel mensen de ontspannende en sociale aspecten ervan hebben ontdekt.

Een shisha bestaat meestal uit een waterpijp met een kop waarin tabak zit dat wordt verhit door houtskool. Zo kan je lekker met jouw vrienden genieten onder het genot van een shisha!

De beste hookah voor elke roker

Geen shisha is hetzelfde. Zo hebben wij waterpijpen voor beginnende rokers, maar ook voor de ervaren rokers die dagelijks genieten van een waterpijp. Wanneer jij een beginnende roker bent raden wij je aan om te kiezen voor een van onze Amy Deluxe hookah’s. Ben jij een zeer ervaren roker dan kan je kiezen voor bijvoorbeeld een WD Hookah. Kom je er zelf niet uit? Geen enkel probleem, neem dan gerust contact met ons op!

Haal het beste uit je rooksessies met onze premium hookah's

Wanneer jij jouw vrienden uitnodigt om gezellig te genieten van een shisha, wil je natuurlijk het beste van het beste. Daarom vind je de hoogste kwaliteit shisha’s in ons assortiment. Wij bieden alleen topmerken zoals Amy Deluxe, Duman en andere bekende merken. Al deze merken hebben een grote verscheidenheid aan verschillende modellen, kleuren en maten, zodat je altijd iets kunt kiezen dat bij jouw stijl past. Geniet van het roken met vrienden in het comfort van je huis of neem het mee naar een terras, tuin of park.

Denk er altijd aan om goed te ventileren en houd de shisha altijd uit de buurt van kinderen. Het is belangrijk om veilige gewoontes te hanteren als je binnenshuis rookt. Bezoek onze website voor meer informatie over onze selectie waterpijpen!

Zet nooit een hookah op de tafel!

Zoals je waarschijnlijk wel weet bevat een waterpijp kooltjes om de waterpijp te kunnen roken. Het is dan ook zeker niet aangeraden om de shisha op tafel te zetten. Als je hem op tafel legt, kan dat vlekken of brandwonden veroorzaken.

Om dit te voorkomen kun je het beste een waterpijp onderzetter of hittebestendige mat gebruiken als je binnenshuis rookt. Zo blijven je meubels veilig en gezond! Voor buiten roken raden we altijd een hookah standaard aan. Dit houdt je hookah veilig en beschermt hem tegen de wind.

Website link