Laptop 17 inch

Laptops van het grootste formaat! Voor als je echt wilt genieten van een film of een game. Of lekker op een groot scherm wilt werken of studeren.

Table of Contents

Laptop 17 inch

17 inch laptop

Als je geen laptop nodig hebt voor onderweg, is het zeer verstandig om een lekker groot scherm te nemen.

Een formaat van 17 inch is het grootste. Dat is de grootste (gangbare) maat die momenteel op de markt is. In combinatie met een hoog resolutie scherm heb je een prachtig beeld.

Laptop 17 inch kopen

De 17 inch laptop is een goede optie als je een groot scherm hebt, of als je twee monitoren tegelijk wilt gebruiken. Dit formaat biedt meer werkruimte en is makkelijker te multitasken.

De 17 inch laptop is ook perfect voor mensen die graag films kijken op hun laptop. Het heeft een groter scherm en een beter geluidssysteem dan kleinere modellen.

De 17 inch laptop is een prima optie voor mensen die een groot scherm nodig hebben om op te werken.

Een 17 inch laptop is perfect voor multimediabewerking en gaming, maar ook voor het kijken van films. Het heeft ook een groter toetsenbord en touchpad, waardoor typen en navigeren gemakkelijker wordt.

Het enige nadeel van de 17 inch laptop is dat hij niet zo draagbaar is als kleinere laptops.

De laptops zijn een geweldige manier om een draagbaar apparaat te hebben waarmee u de meeste taken kunt uitvoeren. De laptops zijn er in verschillende maten, zodat u degene kunt kiezen die bij uw behoeften past.

Er zijn veel verschillen tussen de verschillende soorten laptops, maar het belangrijkste verschil is het formaat. Laptops zijn er in veel verschillende maten, en ze kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: klein, middelgroot en groot.

Met een 17 inch scherm is de laptop perfect voor allerlei taken.

De laptop 17 inch is niet alleen geweldig om te internetten en films te kijken, maar hij kan ook worden gebruikt voor gaming en andere zware taken.

De laptop 17 inch is een veelzijdig stukje technologie dat voor veel dingen kan worden gebruikt.

 

Asus laptop 17 inch

Of u nu aan het werk bent of aan het spelen bent, de ongelooflijk compacte ASUS VivoBook 17 dompelt u onder in alles wat u wilt doen. Het nieuwe display met dunne bezel biedt een verbazingwekkende 85% scherm-tot-lichaamverhouding voor beelden die je naar binnen trekken, terwijl het ErgoLift-scharnier het toetsenbord kantelt om je een comfortabele typpositie te geven. De VivoBook 17 wordt aangedreven door de nieuwste Intel® Core™ i5-processor en is voorzien van dubbele opslagschijven om u te helpen dingen gedaan te krijgen met zo min mogelijk gedoe.

Laptop 17 inch overzicht