Douglas overkapping

Koop een Douglas overkapping bij Wood and Garden

Douglas-overkapping

Douglas overkapping kopen

Een Douglas overkapping is in de meeste gevallen geplaatst in standaard groottes en uitvoeringen. Een Douglas terrasoverkapping is wel het allermooist als hij helemaal naar wens gemaakt is. Zo wordt de overkapping totaal geintegreert in uw tuin Zodat u grenzeloos geniet!

Of u nu een Douglas hout overkapping wilt met een dak dat plat is of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het kan allemaal.
Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers van Douglashout,dit is er de oorzaak ervan dat wij in alle gevallen de allerbeste kwaliteit hout verwerken.

Jarenlang genieten met een Douglas overkapping

Zo geniet u jarenlang van een prachtige overkapping met een schitterende uitstraling.
Wij hebben alles compleet voor de volledige inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u de hele zorg uit handen. Een selectie van vakmensen staan gereed zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw dromen in vervulling gaan.

Een douglas overkapping met glazen wanden

Het genieten wordt nog beter als u een glaswand laat zetten in uw Douglas hout overkapping . De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. De overkapping veranderd in een handomdraai in een schitterende tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. Richt het nu nog in met een heerlijke loungeset. Ook het neerzetten van een haard kan natuurlijk. Zelfs op dagen dat het wat minder warm is zit u nog fijn onder uw overkapping. Dat is superlekker!

 

Een douglas overkapping schuur

Meestal is het een probleem om alle dingen op te ruimen. Denk aan tuingereedschap, steps, hengels, enz. U weet niet meer waar u het moet laten. Wat is er dan mooier dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het voordeel van een schuur waar u al uw spullen makkelijk opruimt. Voor iedere situatie en iedere tuin zorgen wij voor de de ideale oplossing!
U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat iedere overkapping die wij plaatsen maatwerk zijn zult u verbaasd zijn hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis.
Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn de belangstrijke dingen om fijn van uw tuin te kunnen genieten. Door een schitterende terrasoverkapping te laten zetten kunt u met mooi weer heerlijk ontspannen en zelfs als het weer wat kouder is lekker genieten van uw tuin.

Vrijstaande douglas overkapping


Soms komt  een douglas houten overkapping het best tot zijn recht als hij geheel vrijstaand wordt neergezet. Als er aan iedere zijde genoeg plek is biedt deze opstelling goede mogelijkheden om te relaxen in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen klus te moeilijk of te lastig. We weten voor alles een oplossing.

 

Douglas-overkapping-kopen