Conceptstore Sisalla interieur & gifts

Scandinavische conceptstore in Hoorn (NH) & online
Voor die heerlijke hygge sfeer in je huis!

Inhoudsopgave

Conceptstore Sisällä interieur & gifts

Wat is een conceptstore?

De term conceptstore is een verzamelnaam voor winkels die hun product op een expliciete manier neerzetten. Een conceptstore kijkt naar het grotere geheel en verkoopt niet alleen een product maar een complete lifestyle. Op deze manier spreek je je doelgroep op een andere manier aan en bied je niet uitsluitend een verkoop maar steeds vaker een beleving aan in de winkel.

In de binnenstad van Hoorn (NH), een bruisende stad in West-Friesland, vind je Sisällä interieur & gifts. Een conceptstore die de heerlijke ‘hygge’ rust uitstraalt waar Scandinavië om bekend staat. Je vindt er de prachtigste meubelen, woonaccessoires en persoonlijke cadeaus voor alle leeftijden. Alle producten worden persoonlijk geselecteerd door de eigenaresse Anouk, die met haar achtergrond als professioneel interieuradviseur altijd de prijs/kwaliteitverhouding bewaakt. En wees niet verbaasd als opeens de winkel weer een heel nieuwe ‘look’ heeft … styling is tenslotte haar vak!

Wat betekent Sisällä eigenlijk?

Sisällä is fins en betekent ‘binnenshuis’. De naam is ooit bedacht voor een opdracht tijdens de opleiding tot interieuradvieur en altijd gebleven. Logisch ook want het dekt volledig de lading … een woonwinkel / cadeauwinkel) in Scandivische sfeer. En bovendien … het klinkt goed, toch?

Wat vind je bij Sisällä Interieur & Gifts?

In 2019 is Sisällä begonnen in een ieniemienie winkeltje-aan-huis in ieniemienie dorp Barsingerhorn. Inmiddels heeft Anouk in mei 2023 de overstap gewaagd naar een prachtig monumentaal winkelpand in het bruisende centrum van Hoorn (NH), een gezellige plaats in West-Friesland en heerlijk gelegen aan het IJsselmeer.

Nu de ruimte groter is geeft dit ook veel meer mogelijkheden voor uitbreiding van het assortiment en zodoende het vormgeven van de conceptstore. Uiteraard wisselt dit per seizoen – sterker nog, wekelijks zijn er nieuwe producten te vinden in de winkel en de webshop. Leuk dus om in de stenen winkel of online af en toe eens langs te komen om inspiratie op te doen.

Het assortiment:

 • Meubelen
  In de winkel vind je diverse tafels, stoelen, bijzettafeltjes, spiegels en bankjes. En staat er niet wat je zoekt? Dan kijken we of we het speciaal voor jou kunnen inkopen!
 • Woonaccessoires
  Uiteraard … en niet zo weinig ook Van kussens en plaids tot fotolijstjes, kandelaars en kaarsen, vazen, droogbloemen en nog heel veel meer.
 • Lifestyle
  Tuurlijk, ook de productgroep lifestyle mag niet ontbreken in een conceptstore. Hierbij kun je denken aan amberblokjes, tassen, sjaals, verzorgingsproducten … dat soort dingen.
 • Kinderen
  Nee, natuurlijk verkopen wij geen kinderen. Maar wel heel veel leuks vóór kinderen … van decoratie voor de kinderkamer tot kleinmeubelen en speelgoed. Uiteraard allemaal voorzien van de juiste keurmerken zodat de veiligheid gegarandeerd is, en duurzaam geproduceerd.
 • Cadeaus
  Naast de woonaccessoires die je natuurlijk prima cadeau kunt doen is het bij ons ook mogelijk om gepersonaliseerde cadeaus te laten maken. Of het nu gaat om een cadeau als je op kraamvisite gaat, bedrukte shirts voor bij een vrijgezellenfeest of een prachtige herinnering aan een overleden persoon of huisdier … wij maken het met alle liefde voor je, speciaal naar jouw eigen wensen.
 • Houten kaarten
  Uniek zijn onze houten kaarten. Zeer geschikt om te versturen maar ook ontzettend leuk om gewoon in een decoratief hoekje in je woning neer te zetten of aan iemand kado te geven.
 • En de rest …
  Er is nog meer … en bovendien wisselt het assortiment ook zeer regelmatig. De moeite waard dus om af en toe gezellig (online of offline) bij Sisällä Interieur & Gifts binnen te wandelen.
Naast de verkoop van producten en het verzorgen van interieuradviezen organiseert Sisällä ook workshops op het gebied van interieur en styling.

 

Conceptstore Sisällä interieur & gifts

Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn (NH)

https://www.sisalla.nl
info@sisalla.nl